Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Produit laitier")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 10133

  • Page / 406
Export

Selection :

  • and

LES APPLICATIONS DU FROID EN LAITERIE. QUELQUES ASPECTS NOUVEAUX.GROSCLAUDE G; AUCLAIR J.1976; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1976; VOL. 62; NO 9; PP. 642-655Article

Évolution de l'offre alimentaire des produits laitiers = Trends in dairy product supplyRONEY, B.Sciences des aliments. 2011, Vol 30, Num 1-4, pp 7-11, issn 0240-8813, 5 p.Article

Lait et ultra-frais: créez la différence !Process (Cesson-Sévigné). 2011, Num 1284, issn 0998-6650, 36-56 [17 p.]Article

Sphingoid bases in dairy productsRIBAR, Slavica; KARMELIC, Ivana; MESARIC, Marko et al.Food research international. 2007, Vol 40, Num 7, pp 848-854, issn 0963-9969, 7 p.Article

Whey texturization: A way forwardONWULATA, Charles; TOMASULA, Peggy.Food technology (Chicago). 2004, Vol 58, Num 7, pp 50-54, issn 0015-6639, 4 p.Article

Yaourts : plein pot sur la santé activeRENARD, Anne-Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2004, Num 54, pp 28-31, issn 1260-9978, 4 p.Article

Du neuf pour vos fromagesROUSSELIN-ROUSVOAL, Fanny.Process (Cesson-Sévigné). 2004, Num 1200, pp 32-33, issn 0998-6650, 2 p.Article

Guide pratique d'analyse microbiologique des laits et des produits laitiersBEERENS, H; LUQUET, F. M.1987, 144 p., isbn 2-85206-395-6Book

UEBER DAS VORKOMMEN VON AFLATOXIN MIN TROCKENMILCHERZEUGNISSEN = LA PRESENCE D'AFLATOXINE M DANS LES PRODUITS LAITIERS EN POUDREJUNG M; HANSSEN E.1974; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 12; NO 1; PP. 131-138; ABS. ANGL.; BIBL. 27REF.Article

Le yoghourt stimule l'absorption intestinale du calciumJAISSER, F; BOUCHARD, A; BLANCHARD, F et al.LA PRESSE MEDICALE. 1987, Vol 16, Num 34, 1705 p.Serial Issue

Die Entwicklung der Vertriebswege der Molkereiunternehmen bis zum Ende der 80er Jahre = Développement des canaux de distribution des laiteries jusqu'à la fin des années 80 = The development of distribution channels for dairy factories until the end of the eightiesLANDHEER, J. D; NEITZKE, A.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 6, pp 342-345, issn 0026-3788Article

REVIEWS OF THE PROGRESS OF DAIRY SCIENCE. WATER-SOLUBLE VITAMINS IN MILK AND MILK PRODUCTS = REVUE DES PROGRES DE LA SCIENCE LAITIERE. VITAMINES HYDROSOLUBLES DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERSGREGORY ME.1975; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1975; VOL. 42; NO 1; PP. 197-216; BIBL. 3 P. 1/2Article

EFFECTS OF STARTER CULTURES AND INCUBATION PERIOD AND TEMPERATURE ON THE ACIDITY OF DAHI (CURD). I. = EFFET DU LEVAIN, DE LA TEMPERATURE ET DE LA DUREE D'INCUBATION SUR L'ACIDITE DU DAHI (CAILLE). ISHARMA CK; JAIN SC.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 6; PP. 277-280; BIBL. 16REF.Article

INTERNATIONALER MILCHWIRTSCHAFTSVERBAND. ZAEHLUNG VON HEFEN UND SCHIMMELPILZEN IN SAUERMILCHERZEUGNISSEN = FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE. PRODUITS LAITIERS FERMENTES: DENOMBREMENT DES LEVURES ET MOISISSURES. NORME INTERNATIONALE FIL/IDF 67: 1971 (METHODE DE REFERENCE)1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 9; PP. 526-527; ABS. ANGL. FR. ESP.Article

PRODUCTION AND SHELF LIFE OF SPRAY-DRIED SRIKHAND POWDERMAHAJAN BM; MATHUR ON; BHATTACHARYA DC et al.1979; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1979; VOL. 16; NO 1; PP. 9-11; BIBL. 8 REF.Article

LA FLORE MICROBIENNE DU TRAHANA ACIDE. I. ETUDES PRELIMINAIRES.STEPHANOPOULOS O; TZANETAKIS N.1977; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 12; PP. 1279-1280; ABS. ALLEM. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUM NACHWEIS VON HISTAMIN UND TYRAMIN IN MILCHPRODUKTEN = ESSAIS DE MISE EN EVIDENCE DE L'HISTAMINE ET DE LA TYRAMINE DANS LES PRODUITS LAITIERSSUHREN G; HEESCHEN W; TOLLE A et al.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 3; PP. 143-147; ABS. ENG; BIBL. 17 REF.Article

LE TRANSPORT ROUTIER DES PRODUITS LAITIERS. PRECAUTIONS A PRENDRE POUR L'EXPEDITION ET LA RECEPTIONLABONNE G.1976; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1976; NO 340; PP. 173-175 (2 P.)Article

DISTRIBUTION AND REMOVAL OF ADDED MERCURY IN MILKROH JK; BRADLEY RL JR; RICHARDSON T et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 12; PP. 1782-1788; BIBL. 24 REF.Article

LES PROBLEMES QUI SE POSENT AUX POINTS DE VENTE DANS LE CADRE DE LA DISTRIBUTION DES PRODUITS LAITIERS EN FRANCE1973; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1973; PP. 19-33 (8 P.)Serial Issue

L'EMBALLAGE DU LAIT ET DES PRODUITS LAITIERS. TRAVAUX DE LA FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIEODET G.1976; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1976; NO 340; PP. 139-140Article

METABOLISM OF LIQUID WHEY FED TO SHEEP = METABOLISME DU LACTOSERUM LIQUIDE DONNE A DES MOUTONSANDERSON MJ.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 12; PP. 1856-1859; BIBL. 16 REF.Article

VARIATIONS IN COMPOSITION OF FLUID MILK PRODUCTS TO CONSUMER = VARIATIONS DANS LA COMPOSITION DES PRODUITS LAITIERS DE CONSOMMATION OFFERTS AU CONSOMMATEURGRAYSON UG.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 2; PP. 264-269; BIBL. 5 REF.; (MILK COMPOS. VARIABILITY RELAT. MILK MARK. SYMP.; BLACKSBURG; 1972)Serial Issue

A NOTE ON THE MICROFLORA IN DESI BUTTERDWIVEDI HB; HUSHWAHA NS.1972; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1972; VOL. 42; NO 3; PP. 193-194; BIBL. 9REF.Serial Issue

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'EVOLUTION DU DOUGH IRANIEN AU COURS DE SA CONSERVATION. I.EVOLUTION DE L'AZOTELAME H; HEKMATI M.1976; LAIT; FR.; DA. 1976; VOL. 61; NO 555-556; PP. 319-327; ABS. ANGL.; BIBL. 3REF.Article

  • Page / 406